Nyheder

 • Nye møder i Netværk for Nedrivning


  Kom og vær med i Netværk for Nedrivning. Emnet denne gang er de arbejdsmiljøudfordringer, der følger i kølvandet på cirkulær økonomi og øget genanvendelse.

 • Vil du være innovativ?


  Vil du være med til at udvikle en løsning til bygge​​affald – og få chance for at vinde 1 mio. kr. og en innovationsproces på 6 mdr.? Nu søges virksomheder, forskere m.fl., som vil deltage 6 hold, der hver skal arbejde med én af 6 udvalgte ideer i Circular Construction Challenge.

 • VCØB er blevet forlænget


  VHGB er blevet forlænget – takket være tilskud fra Grundejernes Investeringsfond og Realdania. Dermed kan du fortsat stille spørgsmål til VHGB, booke os til arrangementer, benytte vores hjemmeside mv. Det gælder indtil videre i resten af 2018 frem til oktober 2019.

 • Gå ikke glip af Building Green konferencen


  Building Green konferencen finder sted i Forum, Kbh. den 31/10 og 1/11 2018. VHGBs centerleder Anke Oberender deltager i en VIP-diskussion med temaet: Cirkulær omstilling som en god forretning! Kom og vær med - og få inspiration til at skabe forretning ud af den grønne omstilling.

 • Nye guider om genbrug og genanvendelse


  VHGB har udarbejdet to nye guider, der handler om henholdsvis genbrug af gamle byggematerialer og genanvendelse af gamle materialer i nye produkter. At genbruge til samme formål eller genanvende gamle materialer, reducerer ressourcespild og brugen af nye råvarer.

 • Nu udvælges de bedste ideer og løsninger


  Fra på mandag den 8. oktober kan der ikke længere sendes ideer og løsninger til Realdanias Circular Construction Challenge. Nu er det i stedet blevet tid til at fordybe sig i virksomhedernes indsendte ideer og løsninger. Der udpeges 6 finalister på Building Green konferencen. Vi glæder os til at skabe en verden uden affald sammen med jer!

 • Genbrug og genanvendelse kræver godt samarbejde


  VHGB og DAKOFA holdt 24. august en workshop om genbrug og genanvendelse af byggematerialer. Det skete i anledning af kick-off af Realdanias Circular Construction Challenge I BLOX I København. Hent præsentationer fra dagen nederst.

 • Ny undersøgelse: Kommuner har meget forskellig praksis for byggeaffald


  Der er forskellig praksis for, hvilke miljøfarlige stoffer kommunerne kræver byggeaffald undersøgt for. Det dokumenteres i en ny undersøgelse gennemført af Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald.

 • Klar til Circular Construction Challenge?


  Tilmeld dig kick-off dagen for Realdanias store Circular Construction Challenge fredag den 24. august 2018. Der er fire events, du kan tilmelde dig – bl.a. tre timer om genbrug af byggeaffald. Arrangører af eventen om byggeaffald er VHGB og DAKOFA. Det foregår i BLOX i Kbh.

 • Tag på grundkursus i byggeaffald


  Har du brug for et grundkursus i, hvordan man håndterer byggeaffald korrekt? Så kan du stadig nå at tilmelde dig til VHGB’s grundkursus om håndtering af byggeaffald. Du kan være med i Kbh. den 12/9-18 eller Aarhus den 14/9-18 fra 9.00 til 15.00. Det koster kun 500 kr.