Kom til konference om bæredygtig beton

Kom til konference om bæredygtig beton


Interesserer du dig for beton og i at gøre den mere bæredygtig? Så kan du tage med til konferencen ”Made in Sustainable Concrete". Den vil sætte fokus på betonbranchens arbejde med at bidrage til den grønne omstilling af byggeriet.

Byggebranchen i Danmark står for ca. 30% af dem samlede CO2 udledning i Danmark, hvoraf ca. 10% stammer fra fremstilling af materialer og opførelse af bygninger og anlæg. Beton står for en væsentlig andel af den udledning, og selvom der sket megen udvikling i betonbranchen de seneste årtier, så skal der ske en markant reduktion af betonbranchens udledning, hvis beton fortsat skal være det foretrukne byggemateriale.

Konferencen er målrettet alle byggeriets parter og vil med omdrejningspunkt i verdens mest anvendte byggemateriale – beton – give både politiske, faglige, æstetiske bud på, hvordan vi løfter den store opgave, vi som betonbranchen står overfor. Konferencen arrangeres som et samarbejde mellem Branchefællesskabet Dansk Beton, Dansk Betonforening, InnoBYG og Aalborg Portland.

Tilmelding foregår på IDA's hjemmeside.

Tilmeld til fysisk arrangement

Tilmeld til online arrangement