NYE DATOER: Bliv bedre til bæredygtighed

Kan du svare, når din kunde stiller spørgsmål om bæredygtigheden i et byggeprojekt? Ved du, hvordan du kan finde de nødvendige informationer, og hvad du skal gøre for at kunne møde krav om bæredygtige løsninger?

På mødet får du en introduktion til at blive bedre til bæredygtighed. Du får en klar forståelse af, hvad begrebet bæredygtighed dækker over, og hvordan byggebranchen kan håndtere de stigende krav om bæredygtighed.

Du vil forstå de vigtigste principper og dokumentationskrav samt få indsigt i din rolle som entreprenør eller håndværker i forbindelse med bæredygtighedscertificeringer (DGNB).

På mødet udleveres den nye guide: ’Bliv bedre til bæredygtighed’, som giver dig viden og fif til bæredygtighed og eksempler på løsninger.

Alle, som vil vide mere om bæredygtighed i byggeriet, er velkomne.Vil du vide yderligere vedrørende mødet, så kontakt 22 55 17 68 eller 72 20 23 94.

Kom og vær med i Aarhus onsdag den 3. juni 16.00 – 17.30 eller i Taastrup mandag den 8. juni fra 16.00 – 17.30.

Undervisere er Jørgen Lange & Line Kristensen, begge specialiserede rådgivere i bæredygtighed fra rådgivervirksomheden Ekolab.

Læs mere i vedhæftede pdf.

Og tilmeld dig her.