Nyheder

 • Ny guide om cirkulær produktion


  VCØB har udgivet en ny kvikguide med tips til materialeproducenter, der vil i gang med at omstille til cirkulær produktion.

 • Invitation til gratis event: Klar til klimaomstillingen?


  Byggeriets Uddannelser er klar med en gratis digital event den 19. maj, hvor en stribe oplægsholdere i løbet af to timer giver dig indspark til at blive klar til omstillingen til bæredygtighed i byggeriet. VCØB er med som en af oplægsholderne.

 • Cirkulær økonomi for FRI Young Professionals


  FRI YP og Videnscenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet (VCØB) inviterer til fysisk workshop den 18. maj kl. 15.00_17.00 i Industriens Hus om cirkulær økonomi i byggeriet. Det er for alle under 40 år, som arbejder i en virksomhed, der er medlem af FRI – Foreningen af Rådgivende Ingeniører. Foto: Søren Nielsen

 • Læs om Danmarks strategi for bæredygtigt byggeri


  Du kan nu læse om Danmarks nye national strategi for bæredygtigt byggeri i uddybet form i en ny publikation fra Indenrigs- og Boligministeriet. Den beskriver strategiens 21 initiativer, herunder indsatsterne for energieffektivitet og klimavenligt byggeri.

 • Del jeres erfaringer på Circular Build Forum 2021


  Vil I dele jeres eksempler og tilgang til cirkulær økonomi i byggeriet med resten af bygge- og anlægsbranchen? Det har du mulighed for at gøre på den kommende kongres Circular Build Forum 2021, der finder sted i HUSET Middelfart den 18.-19. august 2021.

 • Nyt møde i Netværk om Nedrivning


  Netværk om Nedrivning holder nyt møde den 22/4, denne gang på Zoom. Møderne, der erfaringsmæssigt er meget velbesøgte, har fokus på, hvordan nedrivningsprojekter kan blive gennemført bedre arbejdsmiljø- og miljømæssigt, bl.a. i forhold til affaldshåndtering.

 • Bestil et kursus eller oplæg hos VCØB


  Vidste du at VCØB holder kurser, gå-hjem møder, workshops m.m. om emner relateret til cirkulær økonomi i byggeri og anlæg og om byggeaffald? Det er en kosteffektiv måde at få sat skub i jeres udvikling. Vi holder kurser for private virksomheder, brancheforeninger, netværk, kommuner m.fl.

 • Velkommen til cirkulær videndeling på tværs af EU


  VCØB er blevet en del af the European Circular Economy Stakeholder Platform. Det er et forum for interessenter på tværs af sektorer. Målet er at dele og opskalere effektive løsninger og håndtere udfordringer i forhold til cirkulær økonomi. Du kan måske også få udbytte af at tage et kig på platformens hjemmeside, som samler events, erfaringer og best practise på tværs af EU.

 • Gik du glip af Miljøstyrelsens og VCØB's orienteringsmøde?


  I marts holdt Miljøstyrelsen og VCØB et orienteringsmøde om bygge- og anlægsaffald, som mødte tilslutning fra over 100 deltagere fra branchen. Gik du glip af mødet, så kan du hente præsentationerne og læse lidt mere om de projekter, som blev præsenteret.

 • Hent slides fra møde i Netværk om Cirkulære Byggematerialer


  Det første møde i det nye Netværk for Cirkulære Byggematerialer var en succes. Med 70 deltagere samt gode præsentationer og drøftelser er vejen banet for fortsat videndeling og erfaringsudveksling om cirkulær økonomi og cirkulære byggematerialer. Du kan hente slides fra mødet her.