Du er her: Forside / Aktuelt / Arrangementer / 2022

2022

Arrangementer 2022

Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri
Arrangement 15/08/23

Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri

Bæredygtigt byggeri forudsætter helhedstænkning og tidlig indsats. Bæredygtighed kan ikke ”drysses” på det enkelte byggeprojekt til sidst, men er velintegreret i byggeriets processer, værktøjer og metoder.

Læs mere
Bæredygtighed for bygherrer
Arrangement 16/05/23

Bæredygtighed for bygherrer

Behovet for at bygge bæredygtigt og finde på nye løsninger bliver fortsat mere udtalt. På denne dag samler vi en række interessante emner med fokus på bygherrens arbejde med at skabe og drifte bæredygtige byggerier. Vi kommer blandt andet omkring byggeprogrammet, LCA i den tidlige fase og de nye klimakrav i bygningsreglementet, det nye tillæg om bæredygtighed til ydelsesbeskrivelserne samt bæredygtige materialevalg.

Læs mere
Fremtidens bolig og boligformer
Arrangement 10/05/23

Fremtidens bolig og boligformer

Vores måde at bo og organisere os på er under konstant forandring. Og i disse år ses en række nye trends på boligmarkedet foranlediget af bl.a. urbanisering og bæredygtighed. Bl.a. vokser interessen for tiny houses og forskellige typer af bofællesskaber. Men vil interessen for disse boligformer fortsætte? Og hvad kommer bagefter? Er det muligt at realisere vores ønsker og krav midt i inflation og energikrise? Og har det en indvirkning på, hvordan fremtidens bolig ser ud? På denne dag diskuterer vi fremtidens boliger til unge, singler, familier og seniorer med fokus på både privat og alment boligbyggeri.

Læs mere
Dokumenteret bæredygtighed – fra ambition til effekt
Arrangement 09/05/23

Dokumenteret bæredygtighed – fra ambition til effekt

Kravene til bæredygtighed stiger i de kommende år. Der er flere tilgange til bæredygtighed at vælge mellem, herunder krav til dokumentation, som i sidste ende afspejler organisationens bæredygtighedsambitioner. Hvilke effekter vil I opnå og, ikke mindst, hvordan vil I dokumentere? På dette kursus får du et godt indblik i, hvor langt man kan nå med den frivillige bæredygtighedsklasse samt en introduktion til to af tidens mest anvendte certificeringer, DGNB og Svanemærket. Kurset afholdes i samarbejde med Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar.

Læs mere
Totaløkonomi med værktøjet LCCbyg
Arrangement 17/04/23

Totaløkonomi med værktøjet LCCbyg

Lær at håndtere branchens værktøj til totaløkonomiske beregninger og få en introduktion til indsatsen omkring bæredygtighed

Læs mere
Introduktion til bæredygtigt byggeri
Arrangement 11/04/23

Introduktion til bæredygtigt byggeri

Den centrale og udfordrende del i bæredygtighedsarbejdet er gennemførelse og dokumentation af materialers, bygningsdele og hele bygningers livscyklus. Hvilken tilgang kan vælges og hvilke værktøjer findes.

Læs mere