Du er her: Forside / Cirkulært byggeri / EU's taksonomi

EU's taksonomi

Har du svært ved at få greb om EU's taksonomi, miljømål og forordninger? Se eller gense VCØB's webinar "EU's taksonomi som driver for bæredygtigt byggeri", hvor vi dykker ned i klassifikationssystemets rolle.

Taksonomi, miljømål og delegerede forordninger. Det kan være svært at få greb om EU’s taksonomi og alt det, den indeholder.

På dette VCØB's webinar sætter vi EU's taksonomi i perspektiv i forhold til byggeriet. Du får en indflyvning til, hvordan EU's taksonomi spiller en rolle for at skabe bæredygtige standarder på tværs af Europa, som bl.a. skal bidrage til at takle nogle af de store, internationale udfordringer, vi som branche står overfor.

Du kan høre Christina Schultz, sekretariatsleder, og Ditte Perge, bæredygtighedsmedarbejder, begge fra Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA), give en kyndig gennemgang af taksonomien og de tilhørende seks miljømål og tre screeningskriterier. Christina og Ditte fortæller også om, hvordan den nye lovgivning hænger sammen på tværs af termer og grænser, og hvordan man kan benytte de sociale minimumsgarantier til at sætte fokus på de tre bundlinjer.

Vil du vide mere om EU's taksonomi, kan du bl.a. læse Dansk Standards introduktion for miljømæssig bæredygtighed – byggeri.

EU's taksonomi som driver for bæredygtigt byggeri

Webinar

EU's taksonomi som driver for bæredygtigt byggeri

Se VCØB's webinar, hvor vi dykker ned i EU's taksonomi og sætter det i perspektiv til byggeriet.

Se webinar