Du er her: Forside / Community / Bliv medlem

Bliv medlem

VCØB Community

VCØB Community vil bidrage til at løse de mange udfordringer, der er forbundet med den cirkulære omstilling i byggeriet. 89 virksomheder og organisationer er allerede medlem. Din virksomhed kan også komme med i fællesskabet.

Som medlem bidrager din virksomhed til den cirkulære udvikling ved at dele jeres viden og erfaringer med cirkulære ydelser og produkter. Du og din virksomhed har selv ansvar for at sikre, at den viden, som I deler om virksomheden, er korrekt. VCØB står alene for at kvalificere de vejledninger og den information, der er udarbejdet i regi af videncentret som fx vejledninger, guides og faktaark. 

Bliv medlem (du kommer til link med formular, du skal udfylde)

I vil som medlem løbende opdateret på, hvad der sker på området for cirkulært byggeri. Det sker via nyhedsbreve, Green Papers, konferencer og webinarer. Desuden får I adgang til at:

  • Præsentere jeres viden om og erfaringer med cirkulært byggeri for branchen
  • Blive eksponeret via VCØB’s nyhedsbreve, sociale medier, konferencer og andre kommunikationsaktiviteter
  • Deltage i eller selv invitere til virksomhedsbesøg og studieture

Dit ansvar

Du og din virksomhed har selv ansvar for at sikre, at den viden, som I deler om virksomheden, er korrekt. VCØB står alene for at kvalificere de vejledninger og den information, der er udarbejdet i regi af videncentret som fx vejledninger, guides og faktaark.

Betingelser

Medlemsskab af VCØB Community er et virksomhedsmedlemsskab. Medlemmer har selv ansvar for at sikre, at den viden og information, som de deler om virksomheden, er korrekt. VCØB står alene for at kvalificere de vejledninger og den information, der er udarbejdet i regi af videncentret som fx vejledninger, guides og faktaark.

Hvad vil vi i VCØB Community?

VCØB Community bygger oven på VCØB – Videncenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet.

Community’et har til formål at udvikle markedet for cirkulært byggeri ved at samle branchen om at:

  • analysere udfordringer
  • præsentere løsninger
  • skabe overblik

Medlemmerne tæller bygherrer, rådgivere, entreprenører, nedrivere, forskere, uddannelsesinstitutioner, brancheorganisationer, standardiseringsorganer m.fl.

 

Anke Oberender

Anke Oberender

Leder af VHGB
MSc Environmental Technology