Du er her: Forside / Aktuelt / Nyheder 2023 / VCØB skal finansieres på nye måder

VCØB skal finansieres på nye måder

VCØB skal finansieres på nye måder

VCØB har siden 2016 samlet, udviklet og formidlet viden om cirkulær økonomi i byggebranchen. Det er sket med finansiering fra fonde og nogle år også via offentlige bevillinger. Fra 1. november 2023 skal driften af VCØB imidlertid overgå til delvist at blive finansieret af brugerbetaling.

VCØB arbejder i øjeblikket på at skabe fundamentet for den nye finansieringsmodel og melder ud til medlemmer og brugere, så snart den er fastlagt. Der kan fx være tale om brugerbetaling for medlemskaber, deltagelse i konferencer, webinarer o.l. 

VCØB tilbyder viden om cirkulær økonomi i byggeri via blandt andet konferencer, webinarer og seminarer, Green Papers, guider og vejledninger. Desuden kan man som medlem af VCØB Community blive vist på hjemmesiden og blive profileret som en af frontløberne inden for cirkulær økonomi bl.a. på VCOB.dk og i VCØB’s Årsbog 2023. VCØB Community har i dag over 150 medlemmer og er et partnerskab, der arbejder sammen om at udvide markedet for cirkulært byggeri ved at skabe viden og forbinde virksomheder og organisationer, som arbejder med genbrug, genanvendelse og cirkulære designprincipper.  

I dag er alt gratis til rådighed via hjemmesiden VCOB.dk og kommunikeres via nyhedsbreve og sociale medier.