Du er her: Forside / Cirkulært byggeri / Byggeproces

Byggeproces

Typisk er projekteringen af et byggeri afsluttet, når hovedprojektet falder på plads. Det vil være på baggrund af hovedprojektet, at entreprenøren under udførelsen skal sikre at bygherrens krav og ønsker til cirkulær økonomi i projektet, kan implementeres i praksis.

 

Du kan få inspiration til at bygge bæredygtigt og cirkulært i materialet Bliv bedre til bæredygtighed. Det finder du her: 

 

  1. En guide, som introducerer bæredygtighedsbegrebet generelt og under fem overordnede principper. Guidens primære fokus er materialer, energi og indeklima. Download Bliv bedre til bæredygtighed – guide.

  2. Et casehæfte med to eksempler på bæredygtigt byggeri. Herunder hvilke tiltag som har bidraget til bæredygtigheden, og hvilke dilemmaer der er opstået undervejs. Download Bliv bedre til bæredygtighed – casehæfte.

 

I Miniguiden, Byg Cirkulært udviklet i forbindelse med projektet Circularity City er der en række anbefalinger til dig, der arbejder med håndværk og byggeri i både den lille og store skala. Guiden handler om affaldsminimering, planlægning af byggeprocessen og valg af byggevarer.

Samarbejde og planlægning af cirkulære byggeprojekter

Webinar

Samarbejde og planlægning af cirkulære byggeprojekter

Anders Sørensen, bæredygtighedschef i Enemærke & Petersen, og Jesper Kort Andersen, fagchef for byudvikling og bæredygtighed i Lejerbo, fortæller om deres erfaringer med samarbejde og planlægning af cirkulære byggeprojekter. Webinaret blev afholdt den 15. marts 2023.

Se webinar