Du er her: Forside / Community / Medlemmer / ACO Nordic A/S

ACO Nordic A/S
Medlem

ACO Nordic A/S

ACO producerer og leverer sikre og effektive regn- og spildevandsløsninger. Et af de primære materialer i løsningerne er rustfrit stål. Materialet ses mere og mere indenfor bæredygtigt byggeri på grund af dets lange holdbarhed og store genanvendelighed, hvilket reducerer forbruget af nye råmaterialer og dermed graden af CO2-udledning til atmosfæren.

ACO Nordic A/S er et selvstændigt datterselskab af den tyske ACO Group, der blev grundlagt i 1946 af Josef-Severin Ahlmann i Rendsburg. ACO Nordic A/S har hovedsæde i Ringsted og har siden etableringen i Danmark i 1994 været en af de førende leverandører af afvandingsløsninger til det danske marked. ACO leverer nyskabende og innovative kvalitetsprodukter og ønsker som virksomhed at have en væsentlig positiv indvirkning på samfundet og miljøet som helhed. 

Produktprogrammet i rustfrit stål omfatter bla. gulvafløb, afløbsrender, afløbsrør og kloakrør både som standardprodukter, men i lige så høj grad også som kundespecifikke løsninger. 

Rustfrit ståls genanvendelighed og holdbarhed er en af årsagerne til at ACO anvender dette i lang række af deres produkter, ligesom materialet kan indsamles via de traditionelle genbrugsstationer eller de anerkendte genvindingsvirksomheder, og efterfølgende kan bearbejdes og anvendes igen.  

Som følge af rustfrit ståls helt specielle evne til at regenerere sig selv, ser man ofte, at ACO’s produkter kan opretholde sin funktionsevne og beskaffenhed i mange årtier, hvilket gør dem attraktive og økonomisk bæredygtige. 

Palle Ravn

Palle Ravn

Tekniks chef & Produktchef