Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Blücher

Blücher
Medlem

Blücher

BLÜCHER producerer afløbsløsninger i rustfrit stål, som er et materiale med mange miljømæssige fordele i forhold til genbrug, genanvendelighed, reduktion af CO2-udslippet og er uden indhold af farlige stoffer.

Historien om BLÜCHER startede i 1965, da blikkenslageren Johannes Blücher Skibild indså, at der var behov for pæne riste til gulvafløb i badeværelset. Produktsortimentet består i dag af standard- og kundetilpassede gulvafløb, tagafløb, afløbsrør, kloakrør og afløbsrender. Alle BLÜCHER® afløbsløsninger er fremstillet af rustfrit stål for at sikre højeste kvalitet og lang holdbarhed. Produkterne er da også optimale løsninger til byggeriet. Blandt andet anbefales BLÜCHER® EuroPipe rørsystem af Danske Kloakmestre som den mest rottesikre kloakrørsløsning under huse og i kældre.     

Fokus på bæredygtighed  

Hos BLÜCHER får man produkter, som indeholder op til 80% genanvendt rustfrit stål, og som er uden indhold af farlige stoffer registreret i REACH SCIP listen samt evt. kommende kritiske stoffer. Omkring 90% af rustfrit stål skrot indsamles, og det indsamlede produkt har en værdi, som gør cirkulation af BLÜCHERs produkter økonomisk bæredygtig. BLÜCHER anvender i høj grad genanvendte materialer i produktionen og har derved evnet at reducere CO2-aftrykket for materialer kraftigt og således øget bæredygtigheden. 

Genbrug er også en mulighed med BLÜCHER® EuroPipe rørsystemet, da det er robust og formstabilt, og takket være muffesamlingerne er det nemt at skille ad og demontere. Hos BLÜCHER kan man købe nye pakninger til systemet, hvilket anbefales ved genbrug, og på den måde kan rørene få et nyt liv. Stort set alle BLÜCHER® produkter, der er leveret de sidste 50 år, kan enten genanvendes eller genbruges. SE GENBRUGSANVISNING 

www.blucher.dk kan man i sektionen Bæredygtighed finde en vejledning til LCAbyg og andre nyttige dokumenter inden for cirkulært byggeri.  

Palle Madsbjerg

Palle Madsbjerg

Business Development Manager
Blücher