Du er her: Forside / Community / Medlemmer / COWI

COWI
Medlem

COWI

Rådgivning i cirkulært byggeri, ressourceudnyttelse og affaldshåndtering.

Urbanisering, klimaændringer og stadig større energibehov er blot nogle af de store udfordringer vores samfund og miljø står over for. COWI leverer specialistrådgivning og innovative løsninger, der skaber et bedre samfund og beskytter miljøet. Vores ydelser er tilpasset kundernes konkrete behov, enten som enkeltstående ydelser eller som ydelser integreret i komplekse projekter.  

COWI arbejder målrettet med cirkulært byggeri gennem ydelser som livscyklusvurderinger, totaløkonomiske beregninger, ressourcekortlægning af eksisterende bygninger, design for adskillelse og adskillelse til design, strategisk rådgivning og meget andet. 

Vi arbejder globalt og har netop præsenteret en strategi som fokuserer på at transformere forretningen, så 100 procent af indtægten hentes fra projekter relateret til bæredygtighed inden for tre til fem år. Set i det lys er engagementet og transformationen til det cirkulære mindset i fokus lige nu og arbejdet med cirkulære løsninger gennem vores projekter og i dialog med vores kunder, er centralt. 

COWI har i samarbejde med ARKITEMA lavet projektet Stablen i Horsens, som skal stå som et eksempel indenfor byggeri af genbrugsmaterialer og med fokus på formidling og understøttelse af genbrug af byggematerialer. Bygningen skal bygges af genbrugsmaterialer fra egen genbrugsplads, evt. suppleret med byggeaffald fra lokale nedrivninger. 

Vi arbejder ligeledes i stigende grad med fokus på implementering af cirkulære løsninger i vores projekter gennem fokus på eksempelvis genanvendelse af beton eller fokus på optimering og genanvendelse i renoveringssammenhænge. Vi har fokus på digitalisering og hvordan vi integrerer den i vores ydelser og løsninger – eksempelvis på affaldshåndteringsområdet. Vi ser frem til at bidrage til at udvikle branchens viden og ydelser indenfor cirkulært byggeri. 

Lisbet Poll Hansen

Lisbet Poll Hansen

Senior specialist
COWI

Gitte Gylling H. Olesen

Gitte Gylling H. Olesen

Markedsdirektør for Grøn Omstilling og Bæredygtighed
COWI