Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Dansk Miljø og Genbrug

Dansk Miljø og Genbrug
Medlem

Dansk Miljø og Genbrug

Med 20 dygtige medarbejdere og en moderne maskinpark hjælper Dansk Miljø & Genbrug sine kunder med at håndtere jord, affald og råstoffer.

Dansk Miljø & Genbrug (også kaldet DMG) blev etableret i 1990 og er et familieejet selskab, som ejes af 4. generation. Dansk Miljø & Genbrug er et miljøselskab, som har 3 hovedområder: 

  • Jord 
  • Råstoffer 
  • Affald 

DMG modtager samt håndterer over 350.000 tons jord om året, og DMG har blandt andet udført et par velkendte projekter som ”Byskovvolden i Slagelse” og Nykøbing Falster naturanlæg. Derudover driver DMG 3 miljøcentre i Næstved, Sorø og Roskilde, hvor der modtages og håndteres jord, brokker og affald. 

Dansk Miljø & Genbrug rådgiver og håndterer dagligt flere tusinde tons jord, råstoffer og affald. Størstedelen af de materialer, de modtager, genanvender de med mindst mulig belastning for miljøet, med en bæredygtig håndtering hele vejen rundt. 

DMG råder over 6 Grusgrave på Syd og Midtsjælland og har siden 80´erme drevet råstofindvinding, som har udviklet sig til en større del af forretningen, hvor DMG blandt andet har egen chefgeolog ansat. 

Når du indgår i et samarbejde med Dansk Miljø & Genbrug, så er du sikker på at den grønne tankegang er tænkt ind i samarbejdet, for det er vores jord og det er vores ansvar. 

Dansk miljø og genbrug

Dansk miljø og genbrug