Du er her: Forside / Community / Medlemmer / DroneTjek

DroneTjek

DroneTjek

DroneTjek udfører droneinspektioner af ejendomme. De skaber overblik over ejendommens udvendige klimaskærm, og danner grundlag for bæredygtige reparationer og vedligehold.

DroneTjek er specialiserede i at udføre droneinspektioner af ejendomme. Vi er uddannede dronepiloter og eksperter inden for området, men har rødder i håndværkerbranchen med mere end 20 års erfaring. I DroneTjek mener vi, at fuld information er vejen til de rette, bæredygtige beslutninger, der skal hjælpe med at nedbringe ressourceforbruget i byggeriet. DroneTjek leverer materiale til rådgivere og entreprenører, der ønsker detaljeret dokumentation, samt til private, hvor vi hjælper med alt fra dataindsamling til vedligeholdelsesplaner. 

Vi udarbejder detaljerede rapporter med 4K video- og fotodokumentation, om tilstanden på en ejendoms tag og facade. Rapporterne danner grundlag for at opdage mulige skader i tide, planlægge vedligehold og lave præventivt arbejde. 

Når vi planlægger vedligehold, er det altid med levetidsforlængelse i tankerne. Det er muligt at spare mange penge og ressourcer, ved at planlægge vedligehold og kun udskifte det nødvendige. Rapporterne gør det muligt at identificere tagsten, som bør udskiftes, så man kan reducere mængden af nye materialer og samtidig forlænge tages levetid. 

DroneTjek kan give det nødvendige overblik, for at vurdere hvilke materialer der kan genanvendes, og hvilke der har behov for udskiftning. Grundig og præcis dokumentation er en vigtig del af planlægningsarbejdet for at genbruge byggematerialer. På samme måde kan DroneTjek bruges til dokumentation for fremdrift i byggesager og materialeoptælling på byggepladser. Det er muligt at optage med et termisk kamera på dronen, så man kan udpege utætheder og kuldebroer, som kan danne grundlag for effektiv energioptimering af en ejendom.