Du er her: Forside / Community / Medlemmer / EBK HUSE

EBK HUSE
Medlem

EBK HUSE

EBK HUSE har 46 års erfaring med at levere fritids- og enfamiliehuse som træelementbyggeri. Alt træ, der anvendes, er fra bæredygtigt skovbrug og FSC- eller PEFC-certificeret.

Der er netop nu stor fokus på bæredygtighed inden for alle brancher og byggeriet er ingen undtagelse. Byggebranchen står for en meget stor andel af affaldsproduktionen, ikke kun i Danmark, men globalt. Vi har derfor en fælles opgave og et fælles ansvar i byggebranchen for at nedbringe affaldsmængden. Ved at øge genanvendelsen af anvendte byggematerialer, kan vi bidrage til en bæredygtig fremtid.

Træ er ikke den eneste løsning, men kan træ komme til at spille en større rolle i byggeriet, kan vi få lagret mere CO2, og anvendes mere træ mindskes anvendelsen af ikke biobaserede materialer, der har et højt CO2-aftryk og typisk er sværere at genanvende.

EBK HUSE leverer fritids- og enfamiliehuse som træelementbyggeri, der leveres med færdigmonterede døre og vinduer - produktionen foregår i tørre omgivelser på egen fabrik lokalt i Slagelse. Alt træ der anvendes, er fra bæredygtigt skovbrug og FSC eller PEFC certificeret.

Meget af arbejdet foregår under kontrollerede forhold indendørs og mange af processerne er derfor optimeret i forhold til at mindske spild og øge genanvendelsen af materialer. Konstruktionstræ og bjælkespær opskæres eksempelvis på automatsav, der optimerer udnyttelsen af hvert enkelt stykke tømmer. Spild fra produktionen sælges videre for genanvendelse til fx træpiller eller strøelse.

EBK HUSE har 46 års erfaring med træelementbyggeri og ligger derfor naturligt inde med en del viden, vi forventer at kunne bidrage med i VCØB Community. Ved vidensdeling og erfaringsudveksling kan vi sammen skabe fremtidens cirkulære løsninger og byggerier.

Mads Termansen

Mads Termansen

Kvalitets- og udviklingschef
EBK