Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Eurotag Danmark

Eurotag Danmark
Medlem

Eurotag Danmark

Eurotag Danmark er markedsledende leverandør af dokumenteret holdbar og bæredygtig tagpap.

Eurotag Danmark har i mere end 30 år været dansk eneimportør af Derbigum til erhverv og private i Danmark. Det belgisk-producerede tagpapmateriale pryder alt fra flade parcelhustage til kendte og bæredygtige byggerier såsom FN Byen, Basecamp Lyngby og Amagers skibakke (Copenhill).

Derbigum har en lang og veldokumenteret levetid på 50 år og sikrer dermed mindre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Når du vælger Derbigum til dit tag, får du en gennemtestet tagpapløsning med 15 års forsikringsdækket garanti, som dækker materiale, arbejdsløn og eventuelle følgeskader, som giver sikkerhed, ro i sindet og ikke mindst en god totaløkonomi.

Derbigum er blandt førende inden for cirkulære tagpapløsninger. I 2022/2023 blev det danske marked introduceret for Derbigum NT, Derbicolor NT der består af 25 % genanvendt tagpap-materiale samt Derbicoat med 30 % genanvendt materiale. Flere produkter er på vej.

Der benyttes udelukkende vedvarende energi i produktionen, og produktets nyerhvervede EPDér rummer således solid dokumentation for dets reducerede miljøpåvirkning.

Eksempel:
I årevis har Derbigum kørt med et komplet genvindingssystem, der indtil videre har ført til CO2-besparelser på tusindvis af tons. Systemet indebærer, at fraskæret fra tagpap indsamles og bringes med hjem. Efterfølgende sørger Eurotag Danmark for regelmæssig afhentning og transport til fabrikken i Belgien, hvor materialeresterne bliver genanvendt til nyt tagpap. På den belgiske fabrik bliver der årligt genanvendt 5.000 tons tagpap svarende til 1,25 mio. Kvadratmeter tagpap.   

Ulrik Hoffmann

Ulrik Hoffmann

Salgs- & Projektchef