Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Eurotag Danmark

Eurotag Danmark
Medlem

Eurotag Danmark

Eurotag Danmark er markedsledende leverandør af dokumenteret holdbar og bæredygtig tagpap.

Eurotag Danmark har i mere end 30 år været dansk eneimportør af Derbigum til erhverv og private i Danmark. Det belgisk-producerede tagpapmateriale pryder alt fra flade parcelhustage til kendte og bæredygtige byggerier såsom FN Byen, Basecamp Lyngby og Amagers skibakke (Copenhill). Derbigum tilfører smukke nuancer til både flade tage og hældningstage, uanset form.  

Derbigum har en lang og veldokumenteret levetid og sikrer dermed mindre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Når du vælger Derbigum til dit tag, får du en gennemtestet tagpapløsning med 15 års forsikringsdækket garanti, som dækker materiale, arbejdsløn og eventuelle følgeskader, som giver sikkerhed, ro i sindet og ikke mindst en god totaløkonomi.  

Derbigum er førende inden for miljøvenlige og bæredygtige tagpapløsninger. Sidste år blev det danske marked introduceret for membranen Derbigum NT, der består af 25 procent genanvendt tagpap-materiale. Der benyttes udelukkende vedvarende energi i produktionen, og produktets nyerhvervede EPD rummer således solid dokumentation for dets reducerede miljøpåvirkning.  

Genindvindingssystem betyder store CO2-besparelser  

I årevis har Derbigum kørt med et komplet genvindingssystem, der indtil videre har ført til CO2-besparelser på tusindvis af tons. Systemet indebærer, at fraskæret fra tagpap indsamles og bringes med hjem. Efterfølgende sørger Eurotag Danmark for regelmæssig afhentning og transport til fabrikken i Belgien, hvor materialeresterne bliver genanvendt til nyt tagpap. På den belgiske fabrik bliver der årligt genanvendt 4.000 tons tagpap svarende til 1 mio. kvadratmeter.    

Ulrik Hoffmann

Ulrik Hoffmann

Salgs- & Projektchef