Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Fischer Lighting

Fischer Lighting
Medlem

Fischer Lighting

Den danske belysningsvirksomhed Fischer Lighting har siden 2016 arbejdet for en mere innovativ og bæredygtig udvikling af belysningsløsninger baseret på cirkulære produktions- og designprincipper.

Fischer Lightings arbejde har i 2021 mundet ud i verdens første bæredygtige lyskatalog »Sustainable Lighting«, som samler unikke og æstetisk smukke belysningsløsninger, der primært består af udtjente materialer og lysarmaturer, indsamlet fra renoveringer og nedrivningsprojekter i hele landet, samt af lamper produceret af genanvendte materialer som fiskenet og plastikflasker. 

Kataloget skal vise vejen for en mere bæredygtig produktion og derfor gøre op med den udbredte »brug-og-smid-væk«-kultur, som kendetegner lys- og byggebranchen. Med de forskellige løsninger og produkter i kataloget giver vi et indblik i, hvordan man ved at arbejde cirkulært og tænke design ind i alle dele af produktions- og udviklingsprocessen kan forvandle noget, der ellers ville blive smidt ud, til innovative, smukke og miljøvenlige produkter af endnu højere kvalitet, som samtidig er økonomisk fordelagtige – og kan fortælle en historie, nye produkter ikke har 

Flere af Fischer Lightings løsninger har allerede fundet vej til større offentlige og private virksomheder, hvor man også har set, at bæredygtig belysning er god forretning. Som eksempler på steder, hvor man har valgt Fischer Lightings løsninger kan nævnes Rudersdal Kommune, GreenHouse i Roskilde samt det nye Innovation Lab hos Novo Nordisk. 

Lars Elmvang

Lars Elmvang

Partner, Strategisk Direktør
Fischer lighting