Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Frame ApS

Frame ApS
Medlem

Frame ApS

Frame er en innovativ digital platform, til at lede, designe, dokumentere og certificere bæredygtigheden i byggeriet fra start til slut.

Ved at anvende Frame får projektet målbare og konkrete kriterier til at realisere bæredygtighedsvisionen uden, at der skal gås på kompromis med kreativitet, kvalitet eller økonomi.  

Med Frame får de byggefaglige hjælp til at organisere, dokumentere og strukturere det bæredygtige byggeri ved at samle alt på ét sted og give alle involverede et fælles sprog. 

Frame letter arbejdet med dokumentation/certificering, erstatter gigantiske excelark og opbevarer alt samlet ét sted. 

Alle involverede kan følge med i processen. Bygherre og projektleder har hele tiden overblikket og kan sikre at projektet er på rette vej. Bygherren ejer også alle data og kan til alle efterfølgende projekter bygge videre på den erfaring og skabeloner, der er udviklet ud fra egne bæredygtighedskriterier.  
Frame også til renoveringer 

Bæredygtig renovering er et puslespil, og det kan synes uoverskueligt, at få alle brikkerne til at falde på plads. Med Frame får bygherren et effektivt værktøj til at nedbryde den kompleksitet renoveringsprojekter ofte er kendt for.  

Ved renovering kan Frame fra starten bruges til at registrere, hvordan et eksisterende byggeri performer. Bygherren får en baseline for, hvordan byggeriet ser ud, og kan på baggrund af den baseline udvikle sin vision for det kommende byggeri – hvor findes den største gevinst? Den viden, der allerede er bygget ind i den eksisterende bygning, bygger man videre på i Frame, og bruger den i udviklingsarbejdet. 

DGNB-projekter 

1/3 af alle DGNB-certificerede projekter i 2020/21 foregik ved hjælp af Frame. DGNB-conformity check foregår inde på platformen ved at Green Building Council inviteres ind. Slut med at bruge tid på at indsamle dokumenter en masse steder fra og sende dem ind.  

Læs mere om Frame og hvordan DGNB-projekter nemt håndteres i Frame: https://www.openframe.org/dgnb-projekter/ 

Botilbud Søndersø – Furesø Kommune 

Furesø Kommune i Nordsjælland arbejder aktivt med at øge bæredygtigheden i kommunens tilbud og planlægning. I forbindelse med et projekt hvor kommunen var bygherre på et botilbud for borgere med særlige behov, valgte projektleder Rikke Schønberg Bojesen at benytte sig af Frame, for at gøre processen enklere og nemmere at overskue. 

Frame blev valgt, fordi platformen er designet til at håndtere netop denne type projekter, og fordi Rikke og hendes team havde brug for et stærkt værktøj, der er i stand til at håndtere mange aktører og mange stakeholders.  

Læs mere om Botilbud Søndersø