Du er her: Forside / Community / Medlemmer / GreenDozer

GreenDozer
Medlem

GreenDozer

GreenDozer giver byggeriet adgang til en online platform, hvor der kan sælges og købes genbrugte byggematerialer, samtidig med, at der tilbydes lager og transport.

GreenDozer er en online platform, hvor byggebranchen kan købe og sælge genbrugte byggematerialer og nye overskudsvarer. De genbrugte byggematerialer er b.la. fra nedrivernes transformations- og nedrivningsprojekter, eller håndværkerens overskud og fejlbestillinger. De nye overskudsvarer kommer fra danske grossister, byggemarkeder og producenter indenfor byggeriet.

GreenDozer giver byggeriet adgang til en online platform, hvor der ikke alene kan sælges og købes genbrugte byggematerialer, men hvor vi også tilbyder lager og transport. Vi tror på, at vi kan forene en bæredygtig forretning med en god forretning, og vi arbejder med vores samarbejdspartnere på, at det skal være lige så nemt at købe og sælge genbrugte byggematerialer, som det er at købe nye.

”Der sælges for omkring kr. 125 mia. byggematerialer årligt, hvoraf under kr. 100 mio. i dag er genbrug. Hvis 5 % af materialesalget inde 2030 skal være genbrug, svarer det til mere end kr. 6 mia. i brugte byggematerialer. Med en ordrestørrelse på eks. kr. 2.000 svarer det til 3 millioner årligt eller 12.000 ordrer med genbrugte byggematerialer dagligt året rundt. Derfor skal værdikæden for genbrug være lige så stærk, som det vi kender fra køb af nye materialer, og alle byggeriets aktører skal kunne bidrage” siger Jan Rohde, stifter af GreenDozer.