Du er her: Forside / Community / Medlemmer / GreenDozer

GreenDozer
Medlem

GreenDozer

GreenDozer hjælper byggeriets aktører med adgang til løsninger, så vi sammen kan bygge en fremtid uden spild.

GreenDozer vil reducere spild i byggebranchen. GreenDozer er en online platform, hvor man som professionel aktør i byggebranchen kan købe og sælge genbrugs- og overskudsvarer til byggeriet.  

Genbrugsvarerne på markedspladsen kan bl.a. være alt fra nedbrydernes store mængder af byggematerialer til håndværkerens overskud fra diverse byggeprojekter til køkkenfirmaernes udstillingskøkkener. Overskudsvarerne kommer fra danske grossister, byggemarkeder og producenter indenfor byggeriet.  

GreenDozer tror på, at fremtidens byggeri står på et fundament af større omtanke og respekt for verdens ressourcer. GreenDozer er en online platform for alle, der ønsker at bidrage til at minimere spild i byggebranchen. 

» Vi tror på, at vi kan forene en bæredygtig forretning med en god forretning, og samtidig reducere spild i byggebranchen. I sin enkelthed betyder det, at nye overskudsvarer, genanvendte varer og genbrugsvarer gør gavn i stedet for at blive smidt væk. Det er ansvarligt forbrug, sund fornuft og godt for klimaet. Vi ønsker at støtte op om et bæredygtigt Danmark, og igennem reduktion af affaldsmængden støtter vi op om FN’s verdensmål nr. 12.5, « siger Jan Rohde, skifter af GreenDozer.