Du er her: Forside / Community / Medlemmer / GROHE

GROHE
Medlem

GROHE

GROHE er en af verdens førende materialeproducenter i sanitetsbranchen med stort fokus på ressourcebesparende produktion og certificerede cirkulære produkter.

GROHE er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser. GROHE har over 7.000 ansatte i 150 lande bl.a. på salgskontoret i Danmark, der også huser det nordiske hovedsæde.

Med affaldsgenbrug på 99 procent, målrettet arbejde mod CO2 -neutral produktion og udskiftning af plastkomponenter i produktemballage med miljøvenlige alternativer, har GROHE arbejdet mod en cirkulær økonomi i årevis. Og i 2021 lancerede GROHE virksomhedens fire bedst sælgende produkter som Cradle to Cradle-certificerede® varianter. De er designet og fremstillet, således at alle komponenter kan benyttes til produktion af nye produkter. 

Cradle to Cradle-produktstandarden er verdens førende videnskabsbaserede certificering, og den administreres af den uafhængige non-profit-organisation, Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Den omfatter strenge krav til sikker, ansvarlig og cirkulær tilgang til håndtering af materialer og produkter. Produkterne kan opnå fem forskellige niveauer af certificering; basis, bronze, sølv, guld eller platin. GROHE’s cirkulære produkter har alle opnået guldniveau.

GROHE arbejder målrettet ned at etablere samarbejder med virksomheder, der følger cradle to cradle- princippet bl.a. vedr. fælles tilgange og stordriftsfordele til løsninger af returkoncepter for udtjente produkter. Det drejer sig bl.a. om restmaterialer og genanvendte materialer, der kan gøre gavn som alternativt råmateriale i andre virksomheders produktion af nye materialer.

Læs mere 

Tomas Kvillström

Leader, Commercial Regulation