Du er her: Forside / Community / Medlemmer / GXN

GXN
Medlem

GXN

GXN’s vision er at skabe bygninger der præger verden arkitektonisk og bæredygtigt. Siden virksomhedens start i 2007, har GXN været et innovativt arkitekturfirma specialiseret i materialer, adfærd og teknologi.

Vi er GXN. Vi laver Cirkulært Design, Adfærds Design og Digitalt Design.

GXN’s vision er at skabe bygninger der præger verden arkitektonisk og bæredygtigt. Siden virksomhedens start i 2007, har GXN været et innovativt arkitekturfirma specialiseret i materialer, adfærd og teknologi. G’et står for grøn, og highlighter GXN’s dedikation til bæredygtigt design.

GXN omsætter viden om cirkulær bæredygtighed materialers produktion, genanvendelse og æstetik til unik og bæredygtig arkitektur og produkter. Virksomheden rådgiver og hjælper virksomheder hele vejen fra at konkretisere visioner, gøre det til konkrete strategier og få det hele vejen ud i praksis, hvor løsningerne skal implementeres og give indvirkning på omverdenen.

GXN er en af branchens cirkulære frontløber-virksomheder og står bag cirkulære fyrtårnsprojekter så som Circle House, Building a Circular Future, Green Solution House og Ressource Blokken, som har været med til at forme dagsordenen og skabe begrebet cirkulært byggeri.

Casper Østergaard Christensen

Casper Østergaard Christensen

Head of Circular Building Practice
GXN