Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Heidelberg Materials Beton Danmark A/S

Heidelberg Materials Beton Danmark A/S
Medlem

Heidelberg Materials Beton Danmark A/S

Heidelberg Materials Beton Danmark A/S har gået forrest i branchen med henblik på at udvikle ny cirkulær beton med genbrug af gammel beton.

Heidelberg Materials Beton Danmark A/S har leveret beton siden 1946 og er i dag en del af koncernen Heidelberg Cement. Heidelberg Materials Beton Danmark A/S leverer dagligt både traditionel beton, flyde-/vibfri- og sætmålsbeton i alle styrker. Vi producerer vores beton på moderne fabrikker, med høj kapacitet og kvalitet. Vi leverer beton til alle typer byggerier, store som små, og til alle typer kunder fra private og til store entreprenører.  

Heidelberg Materials Beton Danmark A/S har stor fokus på bæredygtighed og har derfor gået forrest i branchen med henblik på at udvikle ny cirkulær beton med genbrug af gammel beton. Vi kalder det for DK Cirkulær. 

DK Cirkulær er fabriksbeton til nybyggeri med genanvendt beton tilslag. Den henvender sig til bæredygtigt byggerier, hvor fokus er reduktion af jomfruelige ressourcer. DK Cirkulær fås som traditionel sætmålsbeton til passive miljøpåvirkninger. DK Cirkulær opfylder gældende normer og standarder.  

Egenskaber: 

  • 20% genanvendte beton tilslag. 
  • 100% genbrugsvand. 
  • Emi filler - erstatter op til 30% cement. 
  • Styrken dokumenteres efter 56 døgn. 

Henrik Ager

Heidelberg Materials Beton Danmark A/S