Du er her: Forside / Community / Medlemmer / HvidberG A/S

HvidberG A/S
Medlem

HvidberG A/S

Den cirkulære målsætning for HvidberG A/S er størst muligt genanvendelse af byggematerialer fra nedrivning af bygninger og anlægskonstruktioner.

Med mere end 40 års erfaring og forankret i Vestjylland tages der socialt ansvar og skabes arbejdspladser i lokalområdet.

HvidberG bidrager med skånsom demontering af byggematerialer, der kan indgå i den cirkulære omstilling i byggebranchen for videre salg til professionelle og private.Genanvendelige produkter omfatter døre, vinduer, tømmer, facader, tagkonstruktioner og inventar, hvor hovedparten afsættes via samarbejdspartneren Bærebyg Aps.

HvidberG Recycling indsamler og modtager miljøscreenet byggeaffald som sorteres på recyclingpladsen i Struer. De genanvendelige materialer afsættes til producenter for videre forarbejdning ved indgåelse i nye produkter.

For reducering på anvendelsen af jomfruelige råstoffer arbejdes der målrettet med bæredygtig jordhåndtering til inkorporering i bygge- og anlægsprojekter.Dette sammenkoblet med aktiviteten som aktivt medlem af netværk for bæredygtig jordhåndtering, gøre at der er kort vej fra tanke til handling for udvikling på området. 

Med fokus på reducering af CO2 udledningen ifb. med ny fremstilling af materialer, renses og vaskes nedknust tegl, glas og beton for anden anvendelse end tidligere for disse materialer. Afsættes primært til producenter indenfor betonbranchen som tilslag og overfladebelægninger for overfladeeffekt.

Benny Aldershvile

Benny Aldershvile

HvidberG A/S