Du er her: Forside / Community / Medlemmer / JJW Arkitekter

JJW Arkitekter
Medlem

JJW Arkitekter

Vi arbejder med genbrugsbaserede materialer, forsøgsteknologier og genbrugsløsninger, der kan nedbringe byggeriernes miljøbelastning.

JJW Arkitekter beskæftiger sig med rådgivning i alle et byggeris livsfaser: Fra de tidligste analyser og afdækninger af brugerbehov, over projektering, byggeledelse, indretning af de færdige bygninger, renovering gennem alle et byggeris livsfaser og genbrug når bygningerne eller dele af dem ikke længere fungerer. 

 

Vi har i mere end 30 år lært af både egne byggeprojekter og af de sidste 150 års bygningskunst, som vi har renoveret og bygget om. Vi har med andre ord indblik i, hvad der tidligere har vist sig langtidsholdbart, og hvad der bliver af bygningsdelene, når de er udtjente, eller brugen af dem har ændret sig.

I arbejdet med nye bygninger tager vi stilling til, hvor mange genbrugsbaserede materialer vi kan implementere. I renoveringssager tager vi stilling til, hvad der bliver af de bygningsdele vi er nødt til at kassere. På tværs af vores projekter arbejder vi både med nye forsøgsteknologier og gennemprøvede genbrugsløsninger – i arbejdet med nedbringelse af byggeriernes miljøbelastning, er det centralt for os at tage alle midler i brug.

Eksempler på realiserede projekter med fokus på cirkularitet:

-         Katrinedal Skole

-         Grøndalsvængets Skole

-         Holmegårdsskolen

-         Cirkulære potentialer ved renoveringer

-         Østerfælled Torv

Martin Oddershede

Martin Oddershede

Ingeniør og Bæredygtighedsansvarlig
JJW akitekter