Du er her: Forside / Community / Medlemmer / JJW Arkitekter

JJW Arkitekter
Medlem

JJW Arkitekter

JJW arbejder med genbrugsbaserede materialer, forsøgsteknologier og genbrugsløsninger, der kan nedbringe byggeriernes miljøbelastning.

JJW Arkitekter beskæftiger sig med rådgivning i alle et byggeris livsfaser: Fra de tidligste analyser og afdækninger af brugerbehov, over projektering, byggeledelse, indretning af de færdige bygninger, renovering gennem alle et byggeris livsfaser og genbrug når bygningerne eller dele af dem ikke længere fungerer. 

JJW Arkitekter har i mere end 30 år lært af både egne byggeprojekter og af de sidste 150 års bygningskunst, som virksomheden har renoveret og bygget om. JJW Arkitekter har med andre ord indblik i, hvad der tidligere har vist sig langtidsholdbart, og hvad der bliver af bygningsdelene, når de er udtjente, eller brugen af dem har ændret sig.

I arbejdet med nye bygninger tager JJW Arkitekter stilling til, hvor mange genbrugsbaserede materialer virksomheden kan implementere. I renoveringssager tager JJW Arkitekter stilling til, hvad der bliver af de bygningsdele vi er nødt til at kassere. På tværs af projekter arbejder JJW Arkitekter både med nye forsøgsteknologier og gennemprøvede genbrugsløsninger – i arbejdet med nedbringelse af byggeriernes miljøbelastning, er det centralt for virksomheden at tage alle midler i brug.

Eksempler på realiserede byggerier med genbrugsmursten:

-         Katrinedal Skole

-         Grøndalsvængets Skole

-         Holmegårdsskolen

-         Særligt Sikret Retsbygning

 

Niels Toft Wendelboe

Niels Toft Wendelboe

Arkitekt og Bæredygtighedsansvarlig
JJW akitekter