Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Komproment

Komproment
Medlem

Komproment

Nutidens bygninger er fremtidens materialebank. Komproment’s vision er at skabe innovative og holdbare facader til fremtidens klimaskærm.

I Komproment har vi den holdning, at nutidens materiale er fremtidens materialebank og det er tanken bag alle vores designs og udvikling. Igennem 23 år har vi specialiseret os i at levere klimaskærme til det nordiske marked. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at levere god og bæredygtig rådgivning på løsninger til de lette facader i byggeriet.

Vi tilbyder innovative løsninger og designkoncepter baseret på design for adskillelse, fordi vi derigennem kan minimere og forbruge ressourcerne med fornuft. Vores facade-koncepter er fulde systemløsninger, der gør det lettere at beregne facadens miljøpåvirkning.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores dokumentation i form af at kunne tilbyde produktspecifikke EPD’er på vores løsninger. Vi arbejder ligeledes med materialepas i en praktisk løsning, hvor vi synliggør hvad systemerne er opbygget af, så de efter endt levetid kan skilles ad i rene fraktioner.

Vi ønsker igennem vores facadekoncepter at være med til at inspirere byggeriet og skabe smukke bygninger med lang levetid til gavn for alle.

Mads Røge

Mads Røge

Adm. Direktør
Komproment