Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Komproment

Komproment
Medlem

Komproment

Nutidens bygninger er fremtidens materialebank - Komproment ApS har igennem 23 år specialiseret sig i at levere klimaskærme til det danske marked samt til flere udvalgte udenlandske markeder, og med stor fokus på viden og rådgivning.

I Komproment har vi den holdning, at nutidens materiale er fremtidens materialebank og det er tanken bag designs og udvikling. 

Vi ser det som vores fornemste opgave at levere god og grøn rådgivning på løsninger til det danske og udenlandske marked. Vi drømmer om at gøre forretningen international og blive en vigtig aktør på mange markeder også udenfor Danmark. 

Ordentlighed er vigtigt for os. Vi tror på, at vi med vores viden kan være med til, at kunderne træffer de rigtige valg både i forhold til socialt ansvar og miljø. 

Vi ønsker at arbejde med innovative løsninger og designkoncepter baseret på design for adskillelse, fordi vi derigennem kan minimere og forbruge ressourcerne med fornuft. 

Vi ønsker ligeledes igennem designs og koncepter at inspirere markedet og kunderne til at se muligheder frem for begrænsninger. 

Vigtigt for os er også, at mens vi arbejder, er der ligeledes fokus på det enkelte menneske. Vi ønsker at tage ansvar, at kommunikere i øjenhøjde både med kunder, leverandører og i egen organisation. Det skal være sjovt samtidig med, at det er seriøst. 

Der er mange ting man kan gøre om og ændre. At give et godt førstehåndsindtryk er ikke et af dem. Vi arbejder hver dag på at levere det allerbedste indtryk til vores kunder – First Impressions Last. 

Mads Røge

Mads Røge

Adm. Direktør
Komproment