Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Lendager

Lendager
Medlem

Lendager

Lendagers indgangsvinkel til arkitektfaget er født ud af en eksperimentel tilgang til det byggede miljø, en holistisk holdning til bæredygtighed og et skarpt øje for æstetik og brugerArkines behov.

Lendager er anerkendte frontløbere inden for bæredygtig arkitektur, implementering af cirkulær økonomi og innovationsprocesser på tværs af byggeriets værdikæder. Lendager bruger sit helhedsorienterede fokus til forandringsprocesser og grøn omstilling til at muliggøre en bredspektret og tværfaglig tilgang til rådgivning og udvikling for virksomhedens kunder, som resulterer i værdiskabelse, der stikker dybere end blot det enkelte projekt.

Virksomheden løser konkrete udfordringer inden for bæredygtighedsagendaen, men griber altid ind i en større, samfunds- og organisationsmæssig kontekst, hvilket sikrer en dybere forankring og integration med vores kunders forretningskritiske interesser. Innovation og risikostyring er kernen i Lendagers tilgang til arkitektur såvel som cirkulær rådgivning - en arbejdsmetode, der i et tæt kundesamarbejde afdækker, udfordrer og afhjælper projektspecifikke risici og muligheder for at skabe værdi og bæredygtig forandring.

Lendagers indgangsvinkel til arkitektfaget er født ud af en eksperimentel tilgang til det byggede miljø, en holistisk holdning til bæredygtighed og et skarpt øje for æstetik og brugernes behov. Lendagers byggede projekter står som markante pejlemærker for en ny, ressourceetisk tilgang til byggeriet, og flere af virksomhedens projekter er præmieret for sine innovative og smukke løsninger både nationalt og internationalt.

Vi er både ambitiøse og kritiske på egne og kundernes vegne og tager ansvar for at dele viden og erfaringer I gensidig udveksling med vores samarbejdspartnere og kunder. Dyb forståelse for byggeriets værdikæder og rammevilkår er vores afsæt for både at træde et skridt tilbage for at se de større sammenhænge, men også for at zoome ind på den besværlige detalje, der står i vejen for forandring.

Nicholas Duxbury Ransome

Nicholas Duxbury Ransome

Project Director, Architect MAA
Lendager Group