Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Nohrcon

Nohrcon
Medlem

Nohrcon

Nohrcon er en af landets førende udbydere af kurser og konferencer inden for byggeri og udbud. Vi afholder bl.a. kurser om cirkulære løsninger og bæredygtighed i byggeri og offentlige indkøb.

Nohrcon har en ambition om at blive bannerfører for grøn omstilling via vores position i kursusbranchen.  

Vi brænder for at give dig ny viden, inspiration og værktøjer, som du kan bruge til at trække din virksomhed og samfundet i en mere bæredygtig retning. 

Med vores intensive efteruddannelse klæder vi byggebranchen og offentlige indkøbere og leverandører bedre på til den grønne omstilling.  

Vi tilbyder bl.a. en Certificering i bæredygtigt byggeri. På kun 6 kursusdage får du indblik i alt fra BR 23 og de nye CO₂-krav, klimavenligt materialevalg og genbrug af byggematerialer, til gennemgang af de forskellige bæredygtighedsmærkninger såsom DGNB og Svanemærket, samt bæredygtig ledelse på byggepladsen. Alle kurserne kan også tages enkeltvis. 

Du kan også deltage på vores Kursus om grønne offentlige indkøb, hvis du vil vide mere om hvordan vi får bæredygtighed ind i alle udbudsfaser. 

Underviserne på Nohrcons kurser er landets førende eksperter i at formidle kompliceret viden på en letforståelig måde, så du nemt kan anvende den i praksis. 

Læs mere på www.nohrcon.dk, hvor du bl.a. kan følge vores arbejde med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. 

Vi glæder os til at se dig – og til at hjælpe dig og din virksomhed videre med den grønne omstilling! 

Peter Green Melgaard

Peter Green Melgaard

Kommunikations- og marketingchef
Nohrcon