Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Openframe

Openframe
Medlem

Openframe

Openframe er et effektivt ledelsesværktøj til byggeri og ejendomme i drift. Ved hjælp af Openframe gøres bæredygtighedskrav operationelle, processen strømlines og manuelle opgaver reduceres.

Med Openframes digitale platform frigøres ressourcer til at skabe mere bæredygtighed i byggeprojekter og ejendomme i drift, samtidig med at målsætninger nås, overblik over opgaver og ansvar øges, og alle aktører kan hele tiden følge projektets progression.

Ved at anvende Openframe som ledelsesværktøj får projektet målbare og konkrete kriterier til at realisere bæredygtighedsvisionen uden, at der skal gås på kompromis med kreativitet, kvalitet eller økonomi.

De byggefaglige får hjælp til at organisere, dokumentere og strukturere det bæredygtige byggeri og ejendomsdrift ved at samle alt på ét sted og give alle involverede et fælles sprog.

Openframe er den nemmeste og mest effektive vej til bæredygtighed, dokumentation og certificering, og ifølge kunderne sparer de op til 40% af arbejdstimerne pr. projekt med Openframe.

Openframes to produkter
Openframe Build er den digitale løsning til enkel og nem styring af bæredygtighed og kriteriesamlinger i bygge- og renoveringsprojekter.

Openframe In Use platformen er nem dokumentation, rapportering og certificering af bæredygtighedskrav for ejendomme i drift.

DGNB-projekter
1/3 af alle danske DGNB-certificerede projekter i 2021/22 foregik ved hjælp af Build platformen. Den nye In Use platform vil fremover lette arbejdet med certificering af ejendomme i drift.

Læs mere om Openframe og DGNB-projekter her

Botilbud Søndersø – Furesø Kommune
Furesø Kommune i Nordsjælland arbejder aktivt med at øge bæredygtigheden i kommunens tilbud og planlægning. I forbindelse med et projekt hvor kommunen var bygherre på et botilbud for borgere med særlige behov, valgte projektleder Rikke Schønberg Bojesen at benytte sig af Openframe Build for at gøre processen enklere og nemmere at overskue.

Build blev valgt, fordi platformen er designet til at håndtere netop denne type projekter, og fordi Rikke og hendes team havde brug for et stærkt værktøj, der er i stand til at håndtere mange aktører og mange stakeholders.

Læs mere om Botilbud Søndersø her