Du er her: Forside / Community / Medlemmer / P. Olesen

P. Olesen
Medlem

P. Olesen

P. Olesen er en professionel nedbrydningsvirksomhed med fokus på bæredygtig vækst. Vi satser konkret på at få byggematerialer til direkte genbrug op på storskala via samarbejde med hele byggebranchens værdikæde.

Olesen kendetegner sig selv som en virksomhed, der er sit ansvar bevidst. Derfor arbejder virksomheden målrettet mod at bidrage til den grønne omstilling med de værktøjer og ressourcer, der er inden for rækkevidde. 

Som nedbrydningsvirksomhed, der håndterer store mængder materialer, har P. Olesen en unik mulighed for at være med til at booste den grønne omstilling.   

Et af de områder, vi har særlig indflydelse på, er i eskaleringen af andelen af byggematerialer til direkte genbrug, hvor der både er store CO2-reduktioner at hente og besparelser i forhold til udvinding af jomfruelige ressourcer.   

Konkret har vi lavet et samarbejde med Greendozer.com om online salg af genbrugs-byggematerialer med forsendelse i hele Danmark. En online markedsportal, der er åben for salg fra alle professionelle til såvel private som professionelle kunder. Ved samtidigt at udvide vor lagerkapacitet, adresserer vi problemstillingen ift. logistik i fasen mellem projektering - og udførelse af byggeprojekter med genbrugsmaterialer.  

Vi anser det for essentielt at sparre og samarbejde med hele byggebranchens værdikæde for at konkretisere problemstillingerne, der er ved at bygge med genbrugte materialer og sammen finde løsninger, der kan fjerne forhindringerne.  

Konkrete projekter inden for cirkulære løsninger: 

Mette Reffstrup

Mette Reffstrup

Milkøkoordinator
P. Olesen