Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Peter Jahn & Partnere A/S

Peter Jahn & Partnere A/S
Medlem

Peter Jahn & Partnere A/S

Hos Peter Jahn & Partnere er vi eksperter i byggeteknisk rådgivning indenfor renovering, vedligeholdelse og forbedring af etageejendomme. Det er vores ambition at vores renoveringsprojekter kan bidrage til det cirkulære byggeri.

Peter Jahn & Partnere er en veletableret aktør i branchen for renovering og forbedring af eksisterende beboelsesejendomme i hovedstadsområdet. Vi er passionerede omkring 

vores fag, involverede i verdens udfordringer, og har ambitioner om at være med til at sikre vores bygningsmasse og skabe fremtidens by. 

Vi tænker langsigtet, vi tænker kvalitet, og vi anerkender, at udviklingen i byggebranchen, bevæger sig mod en cirkulær tankegang, hvilket vi som en ansvarlig samarbejdspartner i branchen, gerne vil være frontløbere på.  

På nuværende tidspunkt, er vi ret langt fra at kunne tale om cirkulære renoveringer, men vi er i fuld gang med at implementere ressourcekortlægninger, livscyklusanalyser (LCA) og totaløkonomi-beregninger (LCC) for at kvalificere vores rådgivning og minimere klimaaftrykket i de renoveringer, vi arbejder på. 

Det er i forbindelse med arbejdet med vedligeholdelsesplaner, at vi kan tænke langsigtet og strategisk ved at indarbejde krav til bæredygtighed og cirkularitet, som dermed vil ligge til grund for de projekter, der anbefales gennemført. Vi ønsker at tilbyde et mere evidensbaseret beslutningsgrundlag for vores kunder, som ikke kun er baseret på økonomi, men i høj grad de klimamæssige effekter - og på længere sigt også de sociale effekter. 

Vi er ambitiøse når det kommer til den grønne omstilling, og med vores store erfaring med renoveringsbranchens værdikæder og vilkår, har vi gode forudsætninger for at bidrage til en fremtid med cirkulært byggeri. 

Mikkel Korner Ewertsen

Mikkel Korner Ewertsen

Specialist / Certificeret DGNB-konsulent og rådgiver i bæredygtighed
Peter Jahn & Partnere A/S