Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Randers Arkitekten aps

Randers Arkitekten aps
Medlem

Randers Arkitekten aps

Hos Randers Arkitekten arbejder vi på at blive absolut bæredygtige. 

Gennem de senere år har vi hos Randers Arkitekten dygtiggjort os målrettet indenfor recycling, upcycling, verdensmål, CO2 reduktion og biodiversitet. Den viden og erfaring stræber vi efter at videregive, hver dag, så flere oplyses om bæredygtighed, og deres muligheder. Det håber vi kan bane vejen, for at flere højner deres arbejde med bæredygtighed, og på sigt videregiver deres erfaringer til en tredje part. 

Hos Randers Arkitekten vidensdeler vi på to måder. Vi rådgiver bygherrer i hvordan deres projekt kan gøres mere bæredygtigt, gennem recycling, regnvandstanke, solceller osv. 

Vi vidensdeler også til samarbejdspartnere og andre virksomheder i landet. Det gør vi gennem et nyt koncept i virksomheden, som vi kalder ”Recycle by Randers Arkitekten”. Her tilbyder vi rådgivning, vidensformidling og workshops til virksomheder, som ønsker at arbejde med og lærer mere om bæredygtighed, og FN’s 17 verdensmål. 

Vi gør det forståeligt og håndgribeligt for virksomhederne, hvordan de kan implementere bæredygtighed og cirkulære løsninger i deres arbejde. 

Brian andersen

Brian andersen

Randers Arkitekten aps