Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Steni Danmark A/S

Steni Danmark A/S

Steni Danmark A/S

Vi vil hen til den situation, hvor bygningen blot ses som midlertidigt opholdssted for facadepladen. Dette kræver viden om byggeskik og design og viden om egne produkter.

Vi har været på det danske marked i 60 år og har leveret + 2 millioner m2 facade-, interiør-, tag og sokkelplader. Vi giver 60 års garanti og produkterne har en forventet levetid på +100 år. Vi vil genbruge vores facadeplader, enten direkte, hvor gamle facadeplader nedtages og genopsættes som de er på nye facader, eller hvor de gamle facadeplader nedtages og gives en ny overflade. Vi har to koncepter, som taler ind i bæredygtighed og cirkulær økonomi. 

Steni Reuse 
Produkterne er jomfruelige og designet til genbrug over de kommende +100 år. Når bygherre ikke skal bruge pladerne mere, så tager vi pladerne retur og sælger på ny, eller opkvalificerer, i begge situationer med ny garanti. 

Steni genbrug 
I samarbejde med genbrugshubs kan vi hjælpe den bygherre, som renoverer og nedtager gamle Steni facadeplader. Det er muligt at komme af med de gamle facader og undgå de store omkostninger til affaldshåndtering og de miljømæssige konsekvenser ved deponi samt komme tættere på en mere cirkulær byggebranche. Vi glæder os til at bidrage til den cirkulære økonomi. 

Michael Milert Hansen

Michael Milert Hansen

CRBB - Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri
Steni Danmark A/S

Claus Bøgeskov

Claus Bøgeskov

Bæredygtighedschef
Steni Danmark A/S