Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Tredje Natur

Tredje Natur
Medlem

Tredje Natur

Arkitektvirksomheden Tredje Natur blev skabt på en ambition om at bidrage til at løse klimakrisen.

Tredje Natur handler om, at byen og naturen længe har kæmpet en ulige kamp mod hinanden, og at vor tids største udfordringer kun kan løses, hvis vi evner at finde en tredje vej, hvor planetens ressourcer og vores forbrug hænger bedre sammen. Byer, bygninger og natur er i vores øjne derfor ikke hinandens modsætninger, men snarere forudsætninger for at kunne skabe projekter, der bidrager til en nødvendig omstilling.

Menneskelige svar på menneskeskabte problemer
Vi kalder vores projekter for menneskelige svar på menneskeskabte problemer. Det betyder, at vi arbejder ud fra en forståelse for naturens og økosystemets virkemøder, koblet med byens og byggeriets pragmatik. Denne tilgang har ført til innovative forslag til nye bygningstypologier og landskaber af forskellig karakter og skala:

I Klimakvarteret, er Skt Kjeldskvarteret på Østerbro omdannet til Danmarks første klimakvarter. Enghaveparken er Københavns største klimaprojekt, hvor parken løser fremtidige vandudfordringer, samtidig med at tilbyde nye oplevelser. Klimaflisen løser lignende udfordringer – på produktniveau, som et standardiseret produkt til alle flisebelægninger verden over, og i Fremtidens Sølund har vi skabt et foregangseksempel for fremtidens by- og naturintegrerede plejecenter. Circle Bank er fremtidens cirkulære digitale platform, der i samarbejde med hele branchen skal muliggøre det cirkulære byggeri, der sikrer vores fremtid.  

Frederik Agdrup

Frederik Agdrup

Projektleder Circle Bank
Tredje Natur