Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Tscherning A/S

Tscherning A/S
Medlem

Tscherning A/S

Hos Danmarks Grønne Entreprenør arbejder vi konstant med udviklingen af bæredygtig adfærd og cirkulær økonomi som forretningsområde.

Hos Tscherning har den grønne tanke været et pejlemærke ’before it was cool’. Men derfor har det alligevel krævet dedikation og innovativ tankegang at tænke grønt i byggebranchen. 

Genanvendelse af materialer ved nedrivning 
Miljøsanering og nedrivning udgør cirka halvdelen af Tschernings forretning, og ved nedrivning håndteres store mængder af materialer, hvoraf en del er brugbare til genbrug. Når vi genbruger materialer, opnår vi to store gevinster: dels går den CO2, som er anvendt til at fremstille et materiale ikke til spilde. Og dels sparer vi CO2 og ressourcer ved at nedbringe omfanget af materialer, som skal fremstilles på ny. 

I Tscherning arbejder vi aktivt for at afsætte materialer fra vores projekter til genbrug, up-cycling og genanvendelse. Vi arbejder smart med cirkulær nedrivning i dag, for når materialer skal genbruges, kræver det stor teknisk ekspertise og brug af højt specialiseret maskineri. I fremtiden skal vi arbejde endnu smartere. Derfor forsøger vi altid at være på forkant med nye metoder og ny teknologi, som skal sikre, at vi altid kan imødekomme projektets krav til bæredygtighed. 

Bæredygtighed i anlægsprojekter 
Anlægsarbejde udgør den anden halvdel af Tschernings forretning. Vi har gennem flere år fokuseret på at være blandt de bedste i Danmark til udførelse af LAR-projekter. Derudover arbejder Tscherning målrettet med bæredygtig jordhåndtering for at minimere både vores forbrug af jomfruelige materialer og transport af jord.  

Referenceprojekter 

Rasmus Krag

Rasmus Krag

KMA og bæredygtighedschef
Tscherning