Du er her: Forside / Community / Medlemmer / UPCYCLING FORUM

UPCYCLING FORUM
Medlem

UPCYCLING FORUM

Upcycling Forum har skabt en digital platform, der hjælper virksomheder med at skabe co2-reducerende upcycling projekter af affaldsmængder fra byggeri, industri og service.

Upcycling er en afgørende del af løsningen, når det kommer til markante CO2- og LCA-reduktioner og DGNB-point i fremtidige byggeprojekter. Derfor har vi, i tæt samarbejde med Trifork, som er en af verdens førende teknologivirksomheder, udviklet en digital platform, der gør det nemt at komme i gang med at skabe kommercielle byggeprojekter af restmaterialer og måle CO2-effekten heraf. 

Som medlem af Upcycling Forum bliver man en del af et fællesskab, som tæller mere end 300 virksomheder med samme ambition om at reducere CO2 gennem upcycling. Vi deler erfaringer, skaber partnerskaber og igangsætter projekter. For vi tror på, at vi lærer af at skabe projekter - store som små. 

Vi tilbyder: 

  • En upload App til nem kortlægning af restmaterialer. 
  • En Upcycling Bank, som giver overblik over og adgang til køb og salg af hundredvis af kortlagte cirkulérbare materialer 
  • Et personligt Dashboard og Project Tool, hvor virksomheden kan oprette og holde overblik over upcycling projekter, tilføje restmaterialer og invitere samarbejdspartnere. 
  • En beregning af CO2-gevinsten fra materialer og projekter. 

Vi er bl.a. involveret i følgende projekter: 

Fremtidens grønne ungdomsskole 
Sammen med Vesthimmerlands Kommune og STREG Arkitekter skaber vi nye og upcyclede bygninger til Himmerlands Ungdomsskole. 

CO2-neutrale smart buildings
I samarbejde med AART og Trifork skaber vi en serie af bæredygtige kontorhuse. Foruden screening og sourcing af materialer, udvikler vi nye upcyclingløsninger i partnerskab med arkitekter, ingeniører, entreprenør og bygherre. 

Et fyrtårn for genanvendelse
I samarbejde med Arkitema, COWI og Horsens Kommune opfører vi Stablen i Horsens, et ambitiøst nyt genbrugscenter, der skal danne rammen om grøn omstilling i byggeriet. Her er størstedelen af byggeriet lavet af upcyclingmaterialer.