Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Vugge til vugge ApS

Vugge til vugge ApS
Medlem

Vugge til vugge ApS

Vugge til Vugge ApS hjælper med at udvikle og dokumentere produkter til den cirkulære økonomi efter Cradle to Cradle Certified® Product Standard.

Vugge til Vugge ApS er akkrediteret Assesment Body for Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Vi hjælper ikke kun med at vurdere produkter efter Cradle to Cradle Certified® Product Standard. Vi hjælper også med at udvikle og designe produkter og cirkulære forretningsmodeller efter en systematisk roadmap metode. I vores optik er byggematerialerne selve fundamentet for det cirkulære byggeri.

Cradle to Cradle Certified® Products Program er en international certificeringsordning designet til cirkulær økonomi. Produkter og fremstillingsproces vurderes inden for fem kategorier med krav til Material Health, Product Circularity, Clean Air & Climate Protection, Water & Soil Stewardship og Social Fairness. Produkter bliver indplaceret på et af fire certificeringsniveauer fra Bronze til Platin og skal løbende forbedres for at kunne forblive certificeret. Det fremmer udviklingen af ansvarlige produkter, der kan indgå sundt og sikkert i et biologisk eller teknisk materialekredsløb.

Producenter opnår konkurrencefordele
Vugge til Vugge samarbejder med mange forskellige producenter af byggevarer, f.eks. Min Altan, Rockfon, DS Stålprofil, EcoCocon, Søuld, Ege Carpets, Superwood og KALK, der alle har Cradle to Cradle certificerede produkter, og samtidig har indarbejdet Cradle to Cradle principperne i deres strategi.

Cradle to Cradle Certified® er producenternes dokumentation for arbejdet, og det giver dem konkurrencefordele på både danske og internationale markeder.

Annette Hastrup

Annette Hastrup

CEO & Owner
Vugge til vugge