Du er her: Forside / Community / Medlemmer / Woodfiber ApS

Woodfiber ApS
Medlem

Woodfiber ApS

Woodfiber producerer træuldsisolering af rest-træ fra de svenske skove. Isoleringsmassen er CO2-neutral og kan genbruges én til én, når vægge, der er isoleret med produktet, skal flyttes eller nedbrydes.

Woodfiber har 100 % sporbarhed på alle råvarer. Ud over at producere vores egen Cradle to Cradle-certificerede isolering på vores fabrik i Kristinehamn, importerer vi tyske kvalitetsprodukter til sine byggesystemer.

Et af byggesystemerne er HotWall - et CO2-neutralt facadeisoleringskoncept, der kan bruges til udvendig efterisolering af gamle bygninger eller til isolering af nybyg. HotWall består af isolerende “træfiberbjælker”, der monteres på bagvæggen med de tilhørende skruer. Der isoleres mellem ’bjælkerne’ med træuld, Woodfiber AIR, indblæst, eller med fast træfiber isolering, Woodfiber FLEX.

HotWall produceres på Tune listefabrik. Den lokale produktion er vigtig for os – både på grund af klimaaftrykket og fordi det giver forsyningssikkerhed til den danske byggebranche. Woodfiber bruger pt ikke genbrugstræ til produktionen af isolering og andre produkter. Dette fordi det skal være muligt at identificere oprindelsen og materialernes kvalitet. For Woodfiber er cirkularitet, take back, renhed og sundhed faktorer, der ikke kan gradbøjes.

Henrik Andreasen

Henrik Andreasen

Woodfiber