Du er her: Forside / Community / Medlemmer / WSP

WSP
Medlem

WSP

WSP skaber fremtidssikrede løsninger inden for byggeri, klimatilpasning, natur og miljø, forsyning, transport og infrastruktur

WSP rådgiver om bæredygtighed indenfor renovering, restaurering og transformation af eksisterende byggeri, samt nedrivning, genbrug og genanvendelse af materialer i byggeriet. Samtidigt arbejder vi for at gentænke partnerskaber på tværs af byggeriets værdikæder og fremme cirkulær økonomi i byggebranchen.  Vi har et Future Ready-program, som klæder vores eksperter på til at give professionel rådgivning, og som hjælper vores kunder med at forberede sig på fremtidens realiteter indenfor klima, samfund, teknologi og ressourcer.  

Vores teams er involveret i både nye bygninger og renovering eller nedrivning af eksisterende bygninger. Ved nybyggeri står vi for designprocessen, skaber energimodeller, driver beslutninger om energieffektivitet og leder fx DGNB-certificeringer af bygninger. I eksisterende bygninger udarbejder vi energianalyser, anbefaler forbedringer og viser omkostningsfordele, så bygherre kan træffe de rigtige beslutninger. WSP er eksperter i at gøre bæredygtighed operationelt i det enkelte byggeprojekt. Vi hjælper med at tage skridtet fra overordnede intentioner om at skabe bæredygtighed i byggeri til at indarbejde klare og konkrete bæredygtighedsmål i det enkelte byggeprojekt og i den konkrete lokale kontekst, uanset om der er tale om institutioner, privat byggeri eller offentlige projekter.  

WSP er en af verdens førende rådgivere indenfor miljø og ingeniørområdet og har 54.000 medarbejdere fordelt over hele verden. WSP Danmark har ca. 450 medarbejdere og danske rødder, der går mere end 150 år tilbage. Vi skaber fremtidssikrede løsninger inden for byggeri, klimatilpasning, natur og miljø, forsyning, transport og infrastruktur.  

Malene Thorman

Malene Thorman

Markedsudviklingschef / Business Development Director