Du er her: Forside / Sådan gør du / Green Papers / Få status på cirkulær økonomi i byggeriet

Publikation

Få status på cirkulær økonomi i byggeriet

Læs Green paper no. 1, 2022, nedenfor. Det giver en overordnet status på, hvor langt vi er nået på det cirkulære område:

Udgangspunkt – for at bygge cirkulært: Om, hvad det kræver at bygge med genbrug og genanvendelse, rammevilkår, branchenormer og standarder og lovgivning i

Cirkulære byggestrategier: Analyse og best practise på baggrund af forsker Leonora Eberhardts kortlægning.

VCØB Community: de vigtigste næste skridt: Branchen får ordet og giver deres bud på, hvad der er særligt vigtigt at have fokus på.

Hvad er Green Papers?

VCØB's Green Papers samler byggebranchen om at dele viden, udfordringer og erfaringer for at sætte turbo den cirkulære omstilling og bidrage til at udvide markedet for cirkulære løsninger. 

Du kan få Green Papers som publikation, høre udvalgte artikler læst op i VCØB podcasts og deltage i et webinar, når hvert et nyt Green Paper udgives.

Læs Green Paper om cirkulær status

Download

Læs Green Paper om cirkulær status

Det første Green Paper fra VCØB giver en overordnet status på, hvor langt vi er nået på det cirkulære område. Der er inspiration at hente både for jer, der har erfaring med cirkulært byggeri, og som gerne vil have et overblik over feltet i Danmark anno 2022, og for jer, der ikke har de store erfaringer med cirkulært byggeri, men som er interesserede i, hvad det vil sige.

Download Green Paper no. 1